Nyt kotiin ICAS IIR-SLi palovaroitin, joka uusitaan vuonna 2028, eikä muuta, ei edes pariston vaihtoa. Eurofiren verkkokaupasta.

Klikkaamalla kuvaa saat tuotteesta lisätietoa.

Palovaroitin pitää uusia ainakin kymmenen vuoden välein. ICAS IIR-SLi litiumakku kestää koko palovaroittimen suositellun vaihtovälin. Säästä luontoa sekä rahaa ja siirry ICAS IIR-SLi palovaroittimeen. Rinnakkaismalli ICAS IIR-LiH on yhteenliitettävä (8kpl)

ICAS IIR – SLi on ionipalovaroitin, joka reagoi nopeasti näkymättömiinkin palokaasuihin.
Laitteessa on 10 vuoden kiinteät Litium-akut. Laitteella on viiden vuoden takuu.
Palovaroitin tulee asentaa mieluiten jokaiseen makuuhuoneeseen, tai sen välittömään läheisyyteen. Myös huoneisiin, missä on sähkökäyttöisiä kodinkoneita tai laitteita.
Määräysten mukaan vähintään jokaista alkavaa 60 m2 kohden ja joka kerrokseen.

TEKNISET TIEDOT:

Toimintaperiaate: Ionisaatiokenno

Virtalähde: Kiinteä 10v Litium-kenno (3 x SAFT LS 14250C)

Virrankulutus:12mA

Hälytysääni: 85 dB(A) / 3m

Käyttölämpötila: +4 C.+ 50 C

Kosteus: 95% RH

Mitat: Lev x kork x syv: 103 x 76 x 38 mm

Hyväksyntä: EN 14604

Kiinnitys: Kattoon yhdellä ruuvilla

Sijoitus:
Asennetaan kattoon vähintään 0.5m etäisyydelle seinistä ja vähintään 1 m etäisyydelle loisteputkista tai elektronisista laitteista, jotka voivat aiheuttaa elektromagneettisia häiriöitä.

Olohuoneissa keskelle kattoa, makuuhuoneissa enintään 1.5 m etäisyydelle ovesta. Keittiössä ei lähelle liettä, jääkaappia tai tiskikonetta.

2 vastausta to “Nyt kotiin ICAS IIR-SLi palovaroitin, joka uusitaan vuonna 2028, eikä muuta, ei edes pariston vaihtoa. Eurofiren verkkokaupasta.”

  1. marko

    hei

    paljonko tuollainen palohälytin maksaa? Voiko kiinnittää tarralla kattoon?

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>