ELMON suojaliivit jotka on hinta/laatusuhteeltaan ylivoimaiset huippuluokan NIJ II ja NIJ lll Dyneemaliivit. Eurofiren verkkokaupasta.

Materiaalina ELMON liivien suojapaneeleissa käytetään täsmälleen samaa maailmankuulua SB21 Dyneemaa, jota useimmat tunnetut liivivalmistajat käyttävät. Dyneeman on kehittänyt ja patentoinut Hollantilainen DSM, joka toimittaa tätä suojamateriaalia kaikkialle maailmaan.

Kuvassa ELMON Pro suojaliivi joka on hinta/laatusuhteeltaan ylivoimainen huippuluokan NIJ II Dyneemaliivi, joka suojaa tehokkaasti käsiaseiden luodeilta, teräaseilta ja injektioneuloilta. Liivi on kevyt (koko M painaa alle 2 kg!) ja ergonomisesti muotoiltu. Erityisesti tämä malli on saavuttanut erittäin suuren suosion Suomalaisten ammattikäyttäjien keskuudessa.

ELMON Pro suojaliiviä voidaan käyttää vaatetuksen alla tai päällä. ELMON liivien leikkaus on erinomainen ja suojapinta-ala suuri. Liivi suojaa hyvin myös elintärkeät kaulan ja niskan alueet. Suojaluokka NIJ II ja väri musta. Muita värejä saatavilla tilauksesta.

Liivin vaateosana on malli ”Hybrid”, jossa on käyttömukavuutta olennaisesti lisäävä ilmanvaihto, kauluksessa v -leikkaus (liivi ei näy paidan alta) ja pehmeille erikoislisälevyille tarkoitetut 250 x 300 mm piilotaskut edessä ja takana. Vaateosan takuu on 3 vuotta ja liivin suojaavuustakuu 6 vuotta!

Liivi täyttää ja ylittää NIJ-STD-0101.04 standardin ja Interim 2005 tason NIJ II vaatimukset, eli suojaa koko käyttöikänsä käsiaseiden (9 mm FMJ ja 357 Mag JSP) luodeilta. Liivit soveltuvat sellaisenaan poliiseille, vartijoille, järjestyksenvalvojille tai sairaanhoitohenkilöstölle ja ne suojaavat hyvin myös teräaseiden pistoilta. Tarvittaessa voidaan suojausluokkaa nostaa tilapäisesti tai pysyvästi rintakehän ja selän alueelle sijoitettavilla lisälevyillä.

Ainoana Euroopassa on ELMON suojaliiveihin tarjolla myös PEHMEÄ (Parax + Dyneema) lisälevy (tuote UAPSOFT), jolla rintakehän ja selän kriittisten alueiden suojaluokka nousee sertifioidusti tasolle III-A ja liivin paino kasvaa vain 200 g/levy!!! Pehmeän lisälevyn etuina ovat joustavuus, keveys ja luoti ei sirpaloidu tai kimpoa levyyn osuessaan. Pehmeä lisälevy on tarjolla vain ELMON liiveihin.

Klikkaamalla Eurofiren logoa pääsee tuoteryhmän sivulle verkkokauppaan.

1-Kuvankaappaus 2013-6-1 kello 18.51.57 copy-1-Kuvankaappaus-2013-8-30-kello-19.14.37.jpg

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>