UK-laukkusarja on tarkoitettu kovaan käyttöön, suojaamaan arvokkaat ammattivälineesi. Eurofiren verkkokaupasta.

1-Näyttökuva 2014-1-12 kello 10.46.52

UK-laukkusarja on tarkoitettu kovaan käyttöön, suojaamaan tavarasi ja arvokkaat ammattivälineesi. Laukut kestävät jopa 900 kilon kuormituksen ja kahden metrin pudotuksen betonille. Niiden silikonitiiviste suojaa sisällön vedeltä, kosteudelta, pölyltä ja ilmalta vaikeissakin olosuhteissa. Metallittoman rakenteen ansiosta ei ruostevaurioita, ei sähkönjohtavuutta, eikä lommoja. Paineentasausventtiilin ansiosta avaaminen on helpompaa silloin, kun laukkua on kuljetettu lämpötilasta tai korkeudesta toiseen.

Tekniset tiedot:
Iskun-, tärinän- ja naarmunkestävä paksu pinta, metalliton rakenne, käyttölämpötilat -29 C–+71 C, suojattu otsonilta ja ultraviolettisäteilyltä, 10 kokovaihtoehtoa, useita värivaihtoehtoja, paineentasausventtiili.

Lisätietoja värivaihtoehdoista voi kysyä sähköpostitse myynti@eurofire.fi

Sisämitat:

Leveys 34 cm
Korkeus 25 cm
Syvyys 14 cm

Ulkomitat:
Leveys 35,6
Korkeus 26,9
Syvyys 16,5

Paino 1,8 kg

Valmistajan takuu 10 vuotta.

1-Kuvankaappaus 2013-6-1 kello 18.51.57 1-Kuvankaappaus 2013-8-30 kello 19.14.37

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>